Путеви Србије: На Хоргошу излаз из земље теретна возила чекају 180 минута

БЕОГРАД: На делу аутопута кроз Београд од петље Хитна Помоћ до петље Сава Цента, на мосту Газела од данас до понедељка од 22 до 6 сати ујутро изводиће се радови у покрету наизменично у крајњој левој и крајњој десној саобраћаној траци у оба смера.
horgos
Фото: Dnevnik, arhiva

На Обилазници око Београда, на мосту преко Топчидерске реке у току су радови на замени оштећених дилатација у крајњој десној саобраћајној траци. Саобраћај се одвија наизменичним пропуштањем возила. Планирани рок завршетка радова је 11. октобат.

На Панчевачком мосту у току су радови на санацији оштећене мостовске ограде у смеру Панчево - Београд. У зони радова на мосту заузета десна а саобраћај се одвија левом саобраћајном траком. Радним данима и суботом радови се изводе од 22 до 6 часова, а недељом од 7 до 17. Планирани рок завршетка радова је 1. септембар.

На деоници Кнежевићи - Бела Земља - Ужице до 10. септембра одвијају се радови од 19 до 7сати ујутро у тунелу Сурдук, а уз наизменично пропуштање возила.

Радови се изводе и на деоници Паковраће (Марковица) - Ужице, а возила се пуштају наизменично.На наплатним станицама на аутопутевима нема задржавања возила.Према информацијама Управе граничне полиције у 17.15 часова

на граничном прелазу Хоргош на излазу из земље теретна возила чекају 180 минута, на Батровцима и Сремској Рачи 60 минута, а на Градини на улазу у земљу чека се 40 минута.

EUR/RSD 117.5810
Најновије вести