Путеви Србије: На Батровцима камиони чекају пет сати

БЕОГРАД: Према информацијама Управе граничне полиције у 17.15, на граничном прелазу Батровци, на излазу, задржавање камиона је пет сати, у Шиду четири, на Келебији и Хоргосу по три сата, а на Сремској Рачи и Бачкој Паланци један сат.
kamioni, tanjug
Фото: Tanjug/ D.Goll, ilustracija

Путеви Србије саопштили су да ће на мосту преко реке Бањске на путу Рашка - Нови Пазар до петка сваког дана од 11.00 до 13.30 бити обустава саобраћаја због радова на испитивању пробног оптерећења моста.

Како се додаје у саопштењу, испитивање ће се вршити у четири фазе од по 15 до 20 минута, а након сваке завршене фазе мост ће бити пуштен за саобраћај.

Саобраћај ће бити обустављен сутра на путу Преко брдо - Одвраћеница, на Голији, од 07.00 до 18.00 због "асфалтерских радова" када ће возачи моћа да користе алтернативни путни правац: Ивањица - Преко брдо - Дуга Пољана - Нови Пазар или Нови Пазар - Ушће ( Манастир Студеница) - Ивањица.

На путу Берановац-Гоч, место Јовац, од петка до 25. маја од 07.00 до 19.00 како додају Путеви Србије следи обустава саобраћаја због асфалтирања пута, а алтернативни правац је Гоч-Врњачка Бања.

EUR/RSD 117.5791
Најновије вести