ПИО фонд: Наводни радници ПИО фонда долазе на врата пензионера

ПИО фонд упозорио пензионере да су се појавиле особе које се лажно представљају као радници ПИО фонда и нуде им медицинске апарате и бесплатне лекарске прегледе и позвао их на опрезност
pio fond, Tanjug
Фото: Tanjug

БЕОГРАД: Републички фонд за пензијско и инвалидско осигурање упозорио је данас пензионере да су се појавиле особе које се представљају као радници ПИО фонда и нуде им медицинске апарате и бесплатне лекарске прегледе и позвао их на опрезност.

Поводом позива упућених корисницима пензија којима се нуде медицински апарати и бесплатни лекарски прегледи у организацији Фонда ПИО, Републички фонд за пензијско и инвалидско осигурање саопштио је да не нуди такве услуге и да није никога ангажовао да то чини.

Фонд је апеловао на све грађане, а посебно пензионере, да у своје домове не пуштају особе које се представљају као радници Фонда и да, уколико им неко са таквим образложењем дође на врата, то одмах пријаве надлежнима у Фонду, на број телефона 011 206 1192.

Milan
08.08.2020 • 09:27
Kome da se obratim pre sest meseci sam uredno podneo zahtev za penziju jos nema odgovora racuni redovno stizuja vise nemam ni za hleb od 15 augusta dolazim pred fond u nemanjinu da strajkam gladju ionako gladujem
Latocki vladimir
08.08.2020 • 12:18
Ja sam u velikom problemu imam 50 g. 30 g. rad. staza psihicki bolelesnik lecim se 18 g. posledice ucesca rata i. borbadovanja ponosno odsliuzio vojsku imam sve papire.Ja nisam lud vec bolestan ali pio iz novo sada ce me dovesti do ludila .Prvog April a sam dobio odbijenicu citiram nije u potpuno sti nesposoban sta im to znaci gde ja spadam drugog Aprila sam poslao zalbu jos nema odgovora .Nemogu cise ni iz kuce da izadjem. Voleo bi da ovo vidi nas predsednik s postovanjem.
EUR/RSD 117.5703
Најновије вести