Наступило Михољско лето

НОВИ САД: Сунчано и топло. Ветар умерен југоисточни. Притисак изнад нормале. Минимална температура 10, а максимална 24 степена.
suncano miholjsko leto
Фото: pixabay.com

ВОЈВОДИНА: Претежно сунчано и топло за ово доба године. Ветар слаб до умерен југоисточни, у јужном Банату повремено појачан. Притисак изнад нормале. Минимална температура 8, а максимална 25 степени.

СРБИЈА: Ујутру на западу и југу понегде сумаглица и магла. Током дана претежно сунчано и топло. Ветар слаб југоисточни, у Поморављу и Подунављу умерен југоисточни, а у јужном Банату појачан. Притисак изнад нормале. Минимална температура 4, а максимална 25 степени.

НАРЕДНИХ ДАНА: У петак претежно сунчано и топло уз максималну температуру до 25 степени Целзијуса. За викенд и почетком наредне седмице такође сунчано уз пар степени ниже температуре.

Фото: Meteos.rs

БИОМЕТЕОРОЛОШКА ПРОГНОЗА: Наставља се повољан утицај биометеоролошке ситуације. Додатна пажња се ипак саветује особама са срчаним тегобама. Код метеоропата су могуће малаксалост и главобоља. Препоручује се повећана пажња у саобраћају.

EUR/RSD 117.5101
Најновије вести