Мраз, магла па сунце

НОВИ САД: Ујутру слаб мраз и магла. Током дана сунчани интервали уз умерено наоблачење поподне. Ветар слаб источни и југоисточни. Притисак изнад нормале. Минимална температура -3, а максимална 8 степени.
magla saobracaj
Фото: pixabay.com

ВОЈВОДИНА: Ујутру мраз и магла на западу и северу. У Банату ведро. Касније поподне стиже умерено наоблачење. Ветар слаб источни и југоисточни, у јужном Банату умерен југоисточни. Притисак изнад нормале. Минимална температура -5, а максимална 11 степени.

СРБИЈА: Ујутру мраз и магла која се постепено разилази. Током дана сунчани периоди уз постепено наоблачење на западу и југу које може условити кишу крајем дана. Ветар слаб источни и југоисточни, у јужном Банату умерен југоисточни. Притисак изнад нормале. Минимална температура -6, а максимална 12 степени.

НАРЕДНИХ ДАНА: За викенд у већини предела неће бити магле нити мразева уз мало топлије време од просека за ово доба године. У суботу је могућа понегде слаба киша, а у недељу преовлађујуће суво. Максимална температура око 10 степени у суботу и недељу.

EUR/RSD 117.5388
Најновије вести