Могућа магла, на Хоргошу и Батровцима камиони чекају три сата

БЕОГРАД: На путевима у Србији постоји могућност појаве магле, поготово на деоницама које се простиру дуж речних токова, котлина, клисура, као и на путним објектима преко река.
saobracaj
Фото: Tanjug/D.Aničić, arhiva

Према информацијама Управе граничне полиције, на граничним прелазима Хоргош и Батровци на излазу, задржавање за теретна моторна возила је 180 минута, на Келебији 120 минута, а на Сремској Рачи је 60 минута, док је на Прешеву на улазу задржавање до 60 минута, саопштило је Јавно предузеће "Путеви Србије".

На осталим граничним прелазима, као и на наплатним станицама на ауто-путевима у Србији нема задржавања возила.

Из "Путева Србије" додају да ће се због радова на рехабилитацији ауто-пута Е-70, гранични прелаз Батровци-Кузмин 1, код зоне наплатне станице Шид и код моста на реци Босут у смеру граничног прелаза Батровци ка Београду, од 3. априла саобраћај одвијати двосмерно на десном полупрофиту ауто-пута.

Такође, продужавају се радови на појачаном одржавању дела Паковраће -Ужице, до 30. јуна, уз наизменично пропуштање возила.

Од 9. марта до 16. априла од 07.00 до 15.00 часова, радови на изградњи риголе и проширењу коловоза одржаће се на делу Халово-Велики Извор, уз наизменично пропуштање возила, а радови ће се одвијати сваког дана сем недељом.

У току су радови на постављању привремене саобраћајне сигнализације на левој страни моста преко потока Гарибовац (Лукића мост), на деоници Заграђе-Горњи Милановац, а саобраћај је пресмерен на десну страну моста и одвија се двосмерно, додаје се у саопштењу.

EUR/RSD 117.5810
Најновије вести