Михајловић: Ми смо спремни за рушење објекта на Копаонику

БЕОГРАД: Министарство грађевинарства Србије спремно је да изврши све што је потребно по питању рушења нелегалног објекта на Панчићевом врху на Копаонику које је најавио министар полиције Небојша Стефановић, изјавила је данас министарка Зорана Михајловић.
kopaonik
Фото: pixabay.com

Она је одговарајући на питања новинара рекла да неће бити новог заказивања рокова за рушење објекта од стране Министарства грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре.

"Чули сте министра полиције, он је рекао да ће се то у најскоријем року десити, да неће остати ни камен на камену. Министарство грађевинарства је потпуно спремно да изврши све што је потребно, ако зависи од нас, а не зависи од нас више. Нема поновног заказивања датума рушења, када се једном закаже рушење, МУП треба да каже када то желе да ураде и онда се иде у то. Стефановић је у Новом Саду све рекао на ту тему", навела је Михајловићева.

Министар полиције Стефановић је недавно најавио да ће најкасније до краја године бити срушен спорни објекат.

"Неспорно је да је објекат нелегалан и оно што могу да вам кажем јесте да ће тај објекат до последње цигле бити срушен. Неће остати трунчица од њега. Показаће се владавина права“, поручио је Стефановић.

EUR/RSD 117.5463
Најновије вести