Магла, сунце, па киша поподне

НОВИ САД: У понедељак топло за ово доба године и суво у првом делу дана. Поподне долази до наоблачења са кишом. Ветар слаб до умерен југоисточни. Притисак испод нормале. Минимална јутарња температура 4, а максимална 12 степени.
klupaTvrdjava02_RHA
Фото: Dnevnik.rs

ВОЈВОДИНА: Топло за ово доба године. У првом делу дана суво, а поподне следи наоблачење са кишом, најпре на северозападу Војводине. Ветар слаб до умерен јужни и југоисточни, крајем дана у скретању на северни на северу. Притисак испод нормале. Минимална јутарња температура 2, а максимална 14 степени.

СРБИЈА: Топло за ово доба године. Поподне следи постепено наоблачење са кишом на северу Србије. Пре подне суво, а суво ће бити и у јужним и источним пределима до вечерњих сати. Ветар слаб до умерен јужни и југоисточни. Притисак испод нормале. Минимална температура -2, а максимална 15 степени.

НАРЕДНИХ ДАНА: У уторак захлађење уз кишу и суснежицу у нижим пределима и снег на планинама. Дуваће умерен до појачан северни и северозападни ветар. У среду суво и хладно са слабим ветром. У четвртак ујутру слаб мраз, а током дана пораст температуре. У петак још мало топлије уз наоблачење са могућом кишом.

БИОМЕТЕОРОЛОШКА ПРОГНОЗА: Биометеоролошке прилике могу изазвати појачање тегоба код хроничних болесника. Посебан опрез се саветује цереброваскуларним и срчаним болесницима, као и нервно лабилним особама. Од метеоропатских реакција могући су главобоља, реуматски болови и нерасположење. Неопходна је додатна пажња у саобраћају.

EUR/RSD 117.5463
Најновије вести