Финално извлачење: Додељена три стана у игри "Узми рачун и победи 2021"

БЕОГРАД: У последњем извлачењу јесењег круга наградне игре "Узми рачун и победи 2021", додељено је пет аутомобила "фијат 500Л" и три стана у Београду.
gost2
Фото: Printscreen

Највредније награде - два стана у насељу Земунске капије и један у "Београду на води", добили су Милан Амиџић из Београда, Силвана Јашаровић из Београда и Јелена Шајковић из Београда.

Срећне добитнике наградне игре "Узми рачун и победи 2021", из базена у студију Радио-телевизије Србије са рекордних 13.019.010 коверата, извукао је виолониста Стефан Миленковић.

Добитници аутомобила "фијат 500Л" су Јулијана Павловић из Београда, Неда Срђан из Уздина, Ксенија Југовић из Новог Београда, Раде Радић из Руменке и Марија Малешевић из Панчева.

Пошиљка коју је потписала Вукосава Вујовић из Панчева, која је извучена као потенцијална добитница "фијата 500Л", није исправна, јер је један рачун у коверти био мањи од 100 динара, наводи РТС.

Извлачење је пратила Комисија чији су чланови Зоран Јовановић из Пореске управе Министарства финансија, Александар Станојовић из НБС, Драгослав Глишовић из Пореске управе, Ирена Раковић из Министарства трговине, туризма и телекомуникација, и председница Комисије Станија Вишекруна из Министарства државне управе и локалне самоуправе.

Извлачењу је присуствовала и министарка трговине, туризма и телекомуникација Татјана Матић која је истакла да је број послатих коверата фантастичан.

Акција је била успешна и говори да грађани желе да дају допринос борби против сиве економије, што је кључно, оценила је министарка.

Током шест извлачења јесењег круга наградне игре, додељено је укупно 30 аутомобила "фијат 500Л" и осам станова у Београду - седам у насељу "Земунске капије" и главна награда - стан у "Београду на води".

Наградну игру је организовала Влада Србије, уз подршку НАЛЕД-а.

Право учешћа су у јесењем кругу имали сви пунолетни грађани Србије који су послали коверте са 10 фискалних рачуна или 10 слипова, не старијих од 1. априла, са минималним појединачним износом од 100 динара.

EUR/RSD 117.5781
Најновије вести