Данас сунчано и топлије

НОВИ САД: У Србији ће данас бити сунчано и топлије, са хладним јутром, превиђају метеоролози.
sunce freeimages.jpg
Фото: freeimages.com

НОВИ САД: После хладног јутра током дана сунчано и топлије. У ноћи постепено наоблачење. Ветар умерен јужни и југозападни. Притисак око нормале. Минимална температура 14, а максимална 31 степен.

ВОЈВОДИНА: После хладног јутра током дана сунчано и топлије. У ноћи постепено наоблачење. Ветар умерен јужни и југозападни. Притисак око нормале. Минимална температура 12, а максимална 31 степен.

СРБИЈА: Јутро хладно, а током дана претежно сунчано и топлије. На југозападу током дана развој облака уз могуће краткотрајне пљускове понегде. Ветар слаб до умерен јужни и југозападни. Притисак око нормале. Минимална температура 9, а максимална 32 степена.

НАРЕДНИХ ДАНА: У петак на северу свежије и облачније уз слабу кишу само понегде, у осталим пределима суво и сунчаније. За викенд сунчано и све топлије, температура у суботу око и мало изнад 30 степени. У недељу на северу свежије уз постепено наоблачење уз кишу.

БИОМЕТЕОРОЛОШКА ПРОГНОЗА: Временске прилике неће погодовати особама са кардиоваскуларним и психичким тегобама. Код метеоропата су могући болови у мишићима, нервоза и главобоља. Препоручује се слојевито одевање у складу са очекиваним дневним ходом температуре ваздуха. 

 

EUR/RSD 118.0507
Најновије вести