АМСС: Умерен саобраћај, суви коловози

БЕОГРАД: Саобраћај је овог јутра у Србији умереног интензитета који ће се у поподневним сатима сигурно појачати прво на главним и фреквентнијим путевима, а потом и на осталим мање оптерећеним путним правцима, саопштио је АМСС.
saobracaj
Фото: Tanjug/D.Aničić, ilustracija

Како се наводи, возаче очекују углавном суви коловози, осим на путевима на подручју Ивањице, Сјенице и Новог Пазара, где има снега на коловозу до пет центиметара.

Ауто-мото савез Србије упозорава возаче на појачан ветар у кошавском подручју и на јаче бочне ударе, који у вожњи, а посебно када брзина није прилагођена, могу бити опасни.

Према информацијама "Путева Србије", сви путеви ка зимским туристичким центрима су проходни, али још увек постоји опасност од одрона због чега треба возити пажљиво долином Ибра и Дрине, на путевима поред западне и јужне Мораве кроз Грделичку, Сићевачку, а посебно Дренску клисуру, као и кроз усеке Ђердапске магитрале.

"Путеви" су такође саопштили да на наплатним станицама нема задржавања.

Како је саопштила Управа граничне полиције, задржавања нема ни на путничким и теретним терминалима граничних прелаза у земљи.

EUR/RSD 117.5791
Најновије вести