АМС: Појачан саобраћај на свим путним правцима

БЕОГРАД: Саобраћај је ове вечери очекивано појачаног интензитета на готово свим путним правцима у Србији, као и на граничним прелазима и наплатним станицама.
saobracaj, tanjug
Фото: Tanjug Video, ilustracija

Како је саопштио Ауто-мото савез Србије, услови за вожњу ове вечери не погодују возачима, јер густа магла на појединим деоницама смањује видљивост, док мокри и клизави коловози продужавају зауставни пут возила.

Према последњим информацијама добијених од Јавног предузећа "Путеви Србије" на наплатним станицама нема задржавања, осим код Старе Пазове, где су чекања за наплату путарине око 40 минута.

Према последњим подацима Управе граничне полиције, на улазу у земљу из правца Мађарске, на граничним прелазима Келебија и Ђала, путничка возила чекају око сат времена, а на прелазу Хоргош од 30 до 60 минута. 

Из правца Хрватске, на улазу у земљу на Богојеву су чекања око 60 минута, а на прелазима Батровци и Шид од 30 до 60 минута.

На излазу из земље на прелазу Градина чекања су око 90 минута, а на Прешеву око 60 минута. На осталим граничним прелазима задржавања за путничка возила нису дужа од 30 минута.

EUR/RSD 117.5703
Најновије вести