Аеродром Никола Тесла у магли: Информације о летовима на Интернету

БЕОГРАД: Аеродром Никола Тесла у Београду позвао је вечерас путнике да прате интернет презентацију тог аеродрома како би се информисали о реду летења због густе магле у српској престоници.
aerodrom nikola tesla
Фото: Tanjug (F. Krainčanić, arhiva)

"Све актуелне информације у вези са редом летења са Аеродрома Никола Тесла и статусом појединачних летова можете пронаћи на нашој интернет презентацији www.бег.аеро ", наводи се у саопштењу за Танјуг.

Из аеродрома позивају путнике да прате њихову интернет презентацију, а да за све додатне информације контактирају изабрану авио-компанију.

На сајту аеродрома наводи се да су данас отказана полетања за Подгорицу, Беч, Љубљану, Букурешт, Дубаи, Осло, Скопље, Сарајево, Варшаву, Цирих, Беч, Загреб, Минхен, Ал Дхафру, Праг, Тел Авив и Подгорицу.

Отказана су и слетања авиона из Букурешта, Подгорице, Беча, Љубљене, Венеције, Дубаија, Тивта, Осла, Варшаве, Цириха, Сарајева, Скопља, Букурешта, Минхена, Тел Авива, Загреба, Прага и Подгорице.

Синоћ су отказана слетања авиона из Беча, Љубљане и Подгорице.

Као и претходних дана, густа магла и овога јутра отежава и вожњу, саопштио је Ауто-мото савез Србије.

Магле има је на подручју Београда, Западне Србије, Шумадије и Поморавља, док ће се у Војводини задржати током већег дела дана.

EUR/RSD 117.5959
Најновије вести