Дрецун: Пич ће бити креатор хибридних активности на штету Србије

Назад на вест
Коментари
"Dobrocinitelji"
03.12.2021 • 16:50
Naravno da je cilj nasih od davnina dobro upamcenih "prijatelja" da je cilj ne stabilizacija, vec destabilizacija Balkana. Jer je svakom jasno da su pokusajima preko civilnih predstavnika (u pokusaju) da unesu nestabilnost na ovim, inace, trusnim podrucjima, sto se tice stabilnosti, Ostrvljani, u vascelom svetu, prepoznatljivi po svojim podmuklim delovanjima te na taj nacin okupacijama drugih drzava, kako bi od nekada sirotinje postali najbogatiji narod. zahvaljujuci svojim pljackaskim pohodima.
"Dobrocinitelji"
03.12.2021 • 16:59
Salju vojnog eksperta kako bi u tancine, dobio relevantne podatke od, vec sirom Balkana rasprostanjenih udvorica, podkupljivaca i svih fela izdajnika svojih naroda, da na najlaksi nacin pocne svoju misiju pripreme za dalje delovanje, u cilju stvaranja sto vecih tenzija, medju, i onako tenzicnim situacijama kod balkanskih naroda. Cilj iskvarenih, iz dna duse, Ostrvljana, da zametnu, kao sto su uvek radili, kavgu na Balkanu, kako bi imali opravdanje, da ce za sva buduca desavanja, biti okrivljeni.
"Dobrocinitelji"
03.12.2021 • 17:06
Svetski podmukli mesetari su uvek pripremali terene za nemila desavanja, sa ovih prostora, jer su uvek i pocinjala sa njih i zavrsavala se na njima, kako bi ovi narodi, a posebno Srbi, bili okrivljeni za njihova podmukla delovanja. Ali, da smo podlozni takvim mahinacijama, ne moze se osporiti, jer smo toliko povodljivi za njihovim obecanjima da im slepo verujemo, ne misleci na pokolenja i njihovu buducnost. Dozvoljavamo da nam se uvuku u sve pore zivota, i sve bitne institucije za opstanak.
"Dobrocinitelji"
03.12.2021 • 17:16
Opstanak svih naroda sa Balkana iskljucivo zavisi od njihovih principijelnih pristupa kada su u pitanju strani mesetari. No, cini mi se da nas istorija, i pored propagande kako je uciteljica zivota, nije nicemu naucila, ili bolje reci - da mi nismo nista naucili od nje, zato nam se, iz veka u vek, ponavljaju iste stvari, iz kojih nikako da izvucemo nekakve pouke. Iskreno, sve me ovo plasi, jer cim pocnu, svetski mesetari, javno da zagovaraju mir na Balkanu, a salju svoje vojne emisare, onda...?
Остави коментар
13 + 0 =
Реши овај једноставан математички проблем и упиши резултат. Нпр. за 1+3, упиши 4.
EUR/RSD 117.5607
Најновије вести